Party events

"Een evenement met Qlasse!"

Qlasse! Heeft al jarenlange ervaring met het organiseren van diners en Qlasse! Organiseert al jarenlang met passie unieke evenementen op maat. Elke opdracht is anders en zo gaan wij daar ook mee om. Of het nu gaat om een evenement in huiselijke of corporate sferen, indoor of outdoor, u presenteert zichzelf altijd met Qlasse! Wanneer uw wensen op tafel liggen gaan wij van start.

Door ons ruime scala aan gerenommeerde leveranciers kunnen wij u voorzien van eersteklas kwaliteit gerechten. Echte Qlasse! kent immers geen zwakke schakels. Wij bieden naast etenswaren en dranken ook top-notch entertainment, benodigde materialen en decoratie aan om uw evenement tot het hoogst denkbare niveau te tillen. Onze professionals staan u met raad en daad bij om u advies op maat te geven.

Wat u ook gaat organiseren u kunt bij ons terecht met elk evenement. Een regulier feest tot Huwelijksreceptie, elke aangelegenheid zet u op de kaart met Qlasse! Wij assisteren u daarbij in alle vormen en maten. We bieden amuses of drankjes, tot aan persoonlijke bediening die u het werk uit handen neemt of entertainment dat u gasten vermaakt. Wij bieden u de benodigdheden voor elk soort evenement, u resteert alleen nog een selectie te maken.

Wij staan garant voor een feest waar mensen het nog lang over zullen hebben. Wanneer u indruk wil maken op uw gasten presenteert u zich met Qlasse!