Catering

"Catering met Qlasse!"

Door de jaren heen hebben wij al vele happenings mogen voorzien van Qlasse! in zowel huiselijke als corporate sferen. Met onze Qreatieve inslag zorgen wij ervoor dat elke aangelegenheid een unieke lading krijgt. Of het nu gaat om een kleine bijeenkomst of een grootschalig evenement, presenteer uzelf met Qlasse!

Ons aanbod bestaat uit eersteklas gerechten die bereid worden met producten voorzien van keurmerk ‘Het Groene Woud’. We verassen u graag met een aanbod van concepten zoals; front cooking, walking dinner en sideplate-hapjes, maar natuurlijk ook een vertrouwd buffet of privé diner. Momentopnames worden een onvergetelijke herinnering wanneer u zich presenteert met Qlasse!

Of u nu op zoek bent naar een drankbuffet met hapjes voor uw feestje, of een tent compleet met; bar, meubilair, aankleding, bloemversiering en live entertainment, u kunt met al uw wensen bij ons terecht. Wij luisteren graag naar uw eigen inbreng, of nemen wanneer gewenst de opdracht bij u uit handen. Wat het geval ook moge zijn, wij zetten altijd heerlijke Qulinaire Qreaties op tafel waarvan u zult smullen.

Of het doel nu is om indruk te maken op uw gasten, Qulinair te genieten met de familie of een avondje uit in eigen huis met vrienden, u behaalt het met Qlasse!

*Wij nemen opdrachten aan van 10 tot vrijwel een onbeperkt aantal gasten