Business events

"Business events met Qlasse!"

Qlasse! Heeft al jarenlange ervaring met het organiseren van diners en buffetten op maat. Ook een diner of buffet zal een onvergetelijke ervaring zijn voor u en uw gasten. Of het nu gaat om een diner of buffet, thuis/zaak of op locatie, u presenteert zichzelf altijd met Qlasse! Met uw wensen en onze visie op tafel gaan we van slag met de organisatie van een onvergetelijke eetaangelegenheid op maat.

Door de jaren heen hebben wij als traiteur een groot netwerk van gerenommeerde leveranciers opgebouwd. Onze leveranciers zijn van lokale komaf, zo kunnen wij de herkomst, en duurzame productie van ons aanbod garanderen. Alle gerechten worden bereid op locatie in onze mobiele keuken, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over het gebruik van uw eigen keuken. Dat is pas Qlasse!

Wat voor eetaangelegenheid u ook wil organiseren wij gaan flexibel te werk en leveren werk op maat. Of u nu een buffet, barbecue of walking dinner van grote of kleine omvang organiseert. Met onze ervaring zorgen wij voor een aangename beleving en sfeer, en voorzien de aangelegenheid van een uniek karakter. Stel een diner samen uit onze eerlijke en natuurlijke gerechten, dat is al mogelijk voor een gezelschap van 10 tot vrijwel een onbeperkt aantal gasten. Of het nu gaat om een avondje uit in eigen huis of een compleet ingerichte overkapte locatie, wij voorzien u van alle benodigdheden.

Wat het doel van de aangelegenheid ook is, uw presenteert zichzelf hoe dan ook met Qlasse!