Dinner events

"Een diner zonder Qlasse!"

Beste gast,

Vanaf medio 2022 is Qlasse! niet langer uw dienstverlener in de omgeving van Party & Dinner Events. Na vele mooie jaren van horecadienstverlening hebben we een andere richting gegeven aan Qlasse! en zijn we niet langer actief in de feestelijke wereld van catering. Wij zijn zeer trots op het vertrouwen dat u als onze gast gedurende ruim 17 jaren gegeven heeft en kijken er met veel plezier op terug. We hopen dat de komende periode net zo veel mooie herinneringen  zullen brengen.

Hartelijk dank voor uw bezoek en wellicht tot een andere (culinaire) gelegenheid.

Johan en Daniëlle Verhoeven 

 

 

 

 

 

 

Qlasse! heeft jarenlange ervaring met het organiseren van diners op maat. Of het nu gaat om een diner of buffet bij u thuis, u presenteert zichzelf altijd met Qlasse! Met uw wensen en onze visie op tafel gaan we aan de slag met de organisatie van een onvergetelijke culinaire gelegenheid op maat.

Onze leveranciers zijn van lokale komaf, zo kunnen wij de herkomst, en duurzame productie van ons aanbod garanderen. Alle gerechten worden bereid op locatie in onze mobiele keuken, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over het gebruik van uw eigen keuken.

Wat voor culinaire gelegenheid u ook wil organiseren wij gaan flexibel te werk en leveren werk op maat. Of u nu een diner, buffet, barbecue of walking dinner van grote of kleine omvang organiseert, met onze ervaring zorgen wij voor een aangename beleving en sfeer, en voorzien de gelegenheid van een uniek karakter. 

Wat het doel van de gelegenheid ook is, uw presenteert zichzelf hoe dan ook met Qlasse!